Előfizetői tartalom

Vesztésre állnak a bankok a megtakarításokért folyó versenyben

Portfolio
Munkahelyek létrehozása, felelős hitelezés, javuló ügyfélkiszolgálás és banki stabilitás - ezek köré a témák köré épül a K&H szakmai évzáró programja. Németh Dávid, a K&H vezető közgazdásza többek között arról beszélt, hogy mely tényezők jelentik ma a világon a legnagyobb problémákat vállalati és lakossági oldalon. Dr. Bába Ágnes, a K&H lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese pedig előadásában kiemelte, hogy egyre erősebb fenyegetést jelentenek a bankok számára az állampapírok és a befektetési alapok a megtakarításokért indított versenyben.

Németh Dávid előadásában az alábbi témákat érintette: Ma egy World Bank tanulmány szerint a kis -és középvállalatok számára a legnagyobb kihívást a finanszírozáshoz való hozzáférés jelenti, míg a nagyvállalatoknál a legnagyobb problémát az energiához való hozzáférés nehézsége adja. Amennyiben jövedelem (GNI) alapján rangsoroljunk a legnagyobb problémákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés