Előfizetői tartalom

Az UniCredit egyáltalán nem akar kivonulni Magyarországról

Portfolio
Szélnek eredtek olyan sajtóértesülések, mely szerint az UniCredit bank a kivonulását fontolgatná Magyarországról. Mindez ugyanakkor téves információn alapszik - állítja a bank, aki ezt azzal kívánta hangsúlyozni, hogy a régiós vezetőjét idézte a kérdésben. Az olasz bankár pedig egyértelműen kijelentette, hogy egyáltalán nem akarják elhagyni hazánkat, sőt a maguk részéről még optimisták is az itt várható jövő évi gazdasági teljesítmény kapcsán.

Az UniCredit egyáltalán nem akar kivonulni Magyarországról, így pedig az erről szóló híresztelések is tévesek - állítják a bank szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Korábban a Fitch Ratings véleménye alapján közölték többen is (köztük az MTI), hogy több bank is elhagyhatja hazánkat. Az állításukat a bank Közép- és Kelet-Európáért felelős vezetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés