Előfizetői tartalom

Devizahiteles elszámolás: kiderült, mi lesz a speciális esetekkel

Portfolio
Megjelent a Magyar Közlönyben a Magyar Nemzeti Bank újabb három rendelete a lakossági devizahitelek elszámolásának technikai részleteivel kapcsolatban (eddig csak egy volt ismert). Ezek az előző rendeletet pontosítják, meghatározzák az (egykor vagy most) késedelmesen fizető ügyfelekre vonatkozó számítási szabályokat és azokról is szólnak, akiknek az adatai a pénzügyi intézmény végelszámolása vagy felszámolása miatt hiányosak.

A devizahitelesek számára legfontosabb gyakorlati tudnivalókat itt foglaltuk össze:Kapcsolódó cikkünk2014.12.09Mit csináljanak a devizahitelesek? - Itt a lista!Az elszámolással kapcsolatos friss rendeleteket már november 27-én bejelentette az MNB, de azok csak most jelentek meg a Magyar Közlönyben. A rendelkezések lehetővé teszik a bankok számára, hogy megírják végleges számítástechnikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés