Előfizetői tartalom

Bekeményít a PayPal - Félhetnek a bankok

Portfolio
A PayPal vezetése az online hitelezési üzletág felfuttatását tűzte ki célul, eddig ugyanis összesen csak 200 millió dollárnyi hitelt közvetítettek. A cég az eBay-től való elszakadás után szabadabban kereshet majd új lehetőségeket, a több lábon állásra szükségük is lehet majd a zsúfolt fizetési piacon - írja a Financial Times.

A PayPal a kis összegű online hitelközvetítéssel foglalkozó üzletágánál erősít, ezzel a maga nemében elsőként számon tartott Lending Club - és úgy általában véve a bankok - babérjaira törnek.Hogyan működik a Lending Club? A Lending Club saját meghatározása szerint az első olyan alternatív pénzintézet, amely személyek közötti hitelezést tesz lehetővé. A SEC által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés