Előfizetői tartalom

Töröcskei: a Raiffeisen keresett meg minket, nem mi őket

Portfolio
Megállítható a Széchenyi Bank végelszámolása, jelenleg is tárgyalunk befektetőkkel - mondta egy mai sajtóbeszélgetésen Töröcskei István. A többségi tulajdonos szerint a bank likviditásával nem volt gond, a kockázatkezelés "nem volt annyira rossz", a tőkehelyzet rendbehozatalára számos elképzelésük volt, és van még most is; versenyt futnak az idővel. Érzékel a személye iránt sértődöttséget, de az MNB-t nem hibáztatja. Beadta lemondását, továbbra is ÁKK-vezérigazgató Töröcskei. Néhány részlet a Raiffeisen év elején meghiúsult megvásárlásáról is kiderült.

Sajtóbeszélgetésen értékelte a jelenlegi helyzetet Töröcskei István, a Széchenyi Bank többségi tulajdonosa (az ÁKK vezérigazgatója). Szerinte:Olyan hírek jelentek meg, amelyekhez nincs köze. Például a Körmend és Vidéke takarékszövetkezettel kapcsolatban, amelyhez egyszer kérték, hogy szálljon be, de végül semmi köze nem volt hozzá, nem is ismerte őket. Most "én vagyok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái