Előfizetői tartalom

Sokmilliós kartellbírság három magyar cégnek

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint az Otys Úttechnika Kft., az Út-Garantor Kft. és a Kristály-Vár Építési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Nagylóc önkormányzata által kiírt, valamint az Otys és az Út-Garantor a Szécsényfelfalu önkormányzata által kiírt közbeszerzés keretében egyeztettek arról, hogy melyik legyen a nyertes ajánlatot benyújtó vállalkozás. A GVH a három vállalkozással szemben összesen 43 560 000 forint bírságot szabott ki.

Nagylóc Község Önkormányzata 2012. június 25-én "Vízkárokhoz kapcsolódó településfejlesztés Nagylócon", Szécsényfelfalu Község Önkormányzata 2012. április 23-án "Településrekonstrukció az árvíz sújtotta településeken" elnevezéssel közbeszerzési eljárást írt ki. A pályázatok alapvetően útépítési, illetve útrekonstrukciós munkálatok megvalósítására vonatkoztak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés