FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

CDM Bank lesz a Budapest Bankból - Megszólalt a pénzintézet

Portfolio
Felröppent a pletyka, miszerint a Budapest Bank a napokban bejegyzett egy olyan bankot, amelynek menedzsmentje megegyezik a pénzintézet menedzsmentjével. Megkeresésünkre a Budapest Bank megerősítette: valóban bejegyeztek egy másik bankot, amelybe a tervek szerint minden magyar banki tevékenységet áthelyeznek majd.

Korábban már írtunk arról, hogy egyes lapértesülések szerint a Budapest Bank egy olyan "tükörbankot" jegyzett be, amelynek menedzsmentje megegyezik a bank mostani menedzsmentjével, bár ennek indoka még nem volt ismert. Megkeresésünkre a Budapest Bank megerősítette, hogy "a Cégbíróság a napokban bejegyezte a Budapest Bank 100%-os tulajdonában álló CDM Bankot". Az új bankkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés