Előfizetői tartalom

Öt év óta nem láttunk ilyet - Meghozta a kötvényguru a szerencsét

Portfolio
Öt év óta először számolt be tőkebeáramlásról negyedéves szinten a Janus Capital. 2014 utolsó negyedévében 2 milliárd dollár érkezett az alaphoz, amit sokan Bill Gross jelenlétének tudnak be. Az is igaz, hogy a beáramló pénzből 700 millió dollárt maga Gross rakott be a saját kötvényalapjába - számolt be a Financial Times.

Októbertől decemberig összesen nettó 2 milliárd dollár értékű tőke áramlott a Janushoz, mellyel az alapkezelő által kezelt vagyon mértéke 183,1 milliárd dollárra nőtt. Ez meghaladja a 2013 végén mért 173,9 milliárd dolláros vagyont, bár tavaly összességében így is 4,9 milliárd dollár áramlott ki a Janustól. A Morningstar adatai szerint a 2 milliárd dolláros tőkéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés