Előfizetői tartalom

Átalakítások és új stratégia az MFB-nél

Portfolio
Az év első hónapjában megindult az MV Zrt. beolvasztása a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-be. A bankcsoporton belüli integrációnak köszönhetően csökken az MFB Zrt. munkavállalói létszáma. A bank hatékonyabb, átláthatóbb és olcsóbb szervezet felállítására törekszik. A cél az éves szinten akár kétmilliárd forintnyi költségszintű megtakarítás elérése - olvasható az MFB közleményében.

Terv szerint haladt az MFB Zrt. tavaly ősszel a tulajdonos által elfogadott, az abban foglalt stratégiai fókuszoknak megfelelő, új működési modelljének gyakorlatba ültetése januárban. A pénzintézet forráskezelői szerepével összhangban megkezdődött az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.-nek az MFB Zrt.-be történő beolvasztása. Ezzel párhuzamosan kezdetét vette a leánycégek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés