Előfizetői tartalom

7 éve nem volt ilyen a felvásárlási piacon

Portfolio
A Global Trends in Private M&A éves felmérésének eredményei alapján az Allen & Overy megerősítette, hogy a pénzügyi világválság óta 2014 volt a legerősebb év a fúziós és akvizíciós (M&A) ügyletek globális piacán. A közép-kelet-európai országok és a FÁK területén ugyanakkor jelentősen visszaesett az aktivitás a bizonytalan orosz gazdaság és az ukrán válság miatt- derült ki az Allen&Overy legfrissebb sajtóközleményéből.

A közép-kelet--európai országok és a FÁK területén mindösszesen 60 milliárd dollár volt az ügyletek összértéke, ami 50%-kal alacsonyabb a 2013. évinél. Ennek következtében az idei kilátások továbbra is bizonytalanok maradtak a magyar és a közép-kelet-európai M&A piacon. A globális piacot a megaügyletek uralták, több mint 94 ügylet érte el az 5 milliárd angol font értéket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés