Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tesz ma Orbán, az Erste és a Raiffeisen is - Friss részletek!

Portfolio
Mozgalmas nap lesz ez a mai az osztrák bankok szempontjából: piaczárás után a Raiffeisen egymaga, délután 4-kor pedig Orbán Viktor és Andreas Treichl, az Erste Group vezérigazgatója tesz közös bejelentést. Információink szerint a magyar állam és az EBRD 15-15 százalékos tőkeemeléssel beszáll a magyar Erstébe. Időközben azt is megtudtuk, mit vállalt a bank.

A hétvégén meghívót küldött ki a Miniszterelnöki Sajtóiroda a sajtónak, amelyben azt írják,Orbán Viktor miniszterelnök, Suma Chakrabarti, az EBRD elnöke és Andreas Treichl, az Erste Bank vezérigazgatója hétfőn 16.00 órakor dokumentumot írnak alá és sajtótájékoztatót tartanak a Miniszterelnökségen.A Portfolio értesülései szerint: Ma délután 4 órakor azt jelenti be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés