Előfizetői tartalom

Az "év autós botránya": megszólalt a biztosító

Portfolio
Mesterségesen túlárazottak az alkatrészek a biztosítói gépjármű-kárrendezések során - állítja az Uniqa Biztosító. Ez nemcsak a biztosítóknak rossz: a díjakra, így az ügyfelekre is hatást gyakorol. A biztosító öt, vele leszerződött olcsóbb beszállítót ajánl ezért a szervizek figyelmébe, és csak az általuk vállalt áron fizeti ki a javításokat. A többi biztosító egyelőre kivárja, mi sül ki ebből.

Biztosítás 2015 Erről a témáról is szó lesz közelgő biztosítási konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés A Totalcar egyik cikkében nemrég (feltételesen) az év autós botrányának nevezett ügyről tartott ma sajtóbeszélgetést az Uniqa. Elhangzott: a biztosító felfedezte, hogya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés