Előfizetői tartalom

Ők a világ leggazdagabb emberei

Portfolio
Közzétette a Forbes magazin a világ leggazdagabb embereinek listáját. Az első 10 helyezett közé két nő is felfért, de a helyezésekért egymással küzdő fivéreket és rokonokat is találhatunk a listán. A leggazdagabb 10 között van olyan, aki egy hawaii sziget összes hotelszobájának büszke tulajdonosa, vagy éppen megemlíthetjük azt is, aki szerint élete legjobb befektetése egy könyv megvétele volt. Életében először még Michael Jordan is felfért a dollármilliárdosok listájára, igaz, hogy csak az 1741. helyet tudta megszerezni.

10-6.. 10. Liliane Bettencourt, L'OrealTovább növelte vagyonát Liliane Bettencourt, a L'Oreal kozmetikai cég egyik többségi tulajdonosa. 2014-ben 33%-ra növelte a cégben lévő részesedését azáltal, hogy újabb 8%-os részesedést érő részvénypakettet vett meg a Nestlétől. A céget Liliane apja, Eugene Schueller alapította még 1907-ben. Liliane Bettencourt 40,1 milliárd dolláros...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés