Előfizetői tartalom

Devizahitelesek, tessék: megvan, melyik bank mennyit fizet

Portfolio
Egyre jobban közelít a véglegeshez az a szám, amit a bankok közölnek a devizahiteleseknek és a forinthiteleseknek visszajáró teljes összegről, pontosabban az ügyben megképzett céltartalék nagyságáról. Ezúttal az OTP pontosította az eddig közölt összeget, és múlt heti gyorsjelentésében az FHB is friss számot tett közzé.

Megkérdeztük a nagybankokat, mekkora összegű céltartalékot képeztek tavaly az elszámolásokra, illetve hogy ezt csak a devizahitelekre képezték meg vagy a nyáron sorra kerülő forinthitelekre is megtették-e. A válaszok alapján a bankok jellemzően mind a devizahiteles, mind a forinthiteles elszámolásra becsült összeget átvezették 2014-es eredményükbe, a közölt számot azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés