Előfizetői tartalom

Mások is örülhetnek: nem csak a devizahitelesek kaphatnak sok pénzt

Portfolio
Sorra bukják el jogerősen is a bankok azokat a pereket, amelyeket januárban indítottak a tisztesség megállapításáért, csak ezúttal nem a devizahitelek, hanem a forinthitelek ügyében. A forinthitelesekkel is el kell számolniuk ugyanis a bankoknak, hiszen egyoldalú szerződésmódosítások náluk is történhettek. Mutatjuk a határidőket.

Nem csupán a devizahitelesekre, hanem a forinthitelesekre és forintlízing-szerződéssel rendelkezőkre is vonatkoznak az elszámolások, hiszen bár árfolyamrésről ezek esetében nem beszélhetünk, az egyoldalú szerződésmódosítások (jellemzően kamatemelések) ezeket is sújthatták. Fontos azonban, hogy az alábbiakra továbbra sem kell elszámolniuk a bankoknak: 2004. május 1-je...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés