Előfizetői tartalom

Kipécézték a Deutsche Bankot az amerikai hatóságok

Portfolio
Újabb irányt vettek a Libor manipulációjával kapcsolatos vizsgálatok. A Deutsche Banknak most már a new yorki Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumával (DFS) is szembe kell néznie a devizapiaci manipuláció ügyében. Az ügy már csak azért is érdekes, mivel korábban a DFS még egyik bankkal szemben sem vett részt hasonló vizsgálatokban - írja a Financial Times.

A Deutsche Bank ügye az első Libor-botránnyal kapcsolatos vizsgálat, amit lefolytat a DFS. A német nagybank ellen külön vizsgálat folyik az amerikai Igazságügyi Minisztériumnál is a Libor-manipuláció kapcsán, de azt egyelőre nem tudni, hogy egyszerre le tudja-e zárni a bank a két vizsgálatot. A DFS két másik eljárást is indított a Deutsche Bankkal szemben a devizapiaci kamatlábak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés