Előfizetői tartalom

Rég láttunk ilyet a biztosítási piacon

Portfolio
Az elmúlt évben a biztosítási szektor szinte minden területén növekedési számokat lehetett látni, a teljes piac biztosítási díjbevétele tavaly 2013-hoz képest 4,2%-kal, 844 milliárd forintra nőtt, de a szektor stabilitás és tőkeellátottság szempontjából is jól vizsgázott 2014-ben. Jó évet zártak a nyugdíjbiztosítási termékek is, azonban a szektor előtt álló kihívásokról sem szabad elfeledkezni. Többek között ezeket a témákat is érintik az előadók a Portfolio mai Biztosítás 2015 konferenciáján.Fontosabb részletek Pandurics: szinte minden terület a zöld mezőbe lépett. Deloitte: a technológiai újítások is fejtörést okoznak. Az alacsony hozamok nyithatnak új kapukat a biztosítások előtt. Concorde: újra előtérbe kerülnek a unit-linked biztosítások. MNB: áprilisban jön az online közvetítői ajánlás.

2015. március 25. 12:12 MNB: áprilisban jön az online közvetítői ajánlás Nagy Koppány, az MNB Biztosítás, pénztár, pénzügyi vállalkozások és közvetítők felügyeleti igazgatóságának igazgatója a biztosítási piac mostani helyzetéről és az online biztosítások lehetőségeiről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái