Előfizetői tartalom

Devizahitelesek: eldördült a startpisztoly, indul a verseny

Portfolio
Egyre több bank áll elő hitelkiváltási célú hitelével az elszámoláson és forintosításon áteső devizahitelesek számára, hiszen mintegy három hónapig díjmentesen felmondható lesz az átalakított hitel. Az Erste Banknál mára megtörténtek az elszámolások, és ezen a héten a forintosítás is lezajlik a társaságnál, így máris versenybe szállnak más bankok ügyfeleiért - derült ki a társaság sajtótájékoztatóján, amelyen reflektáltak a tegnap alaptalanul gerjesztett minipánikra is.

Megtörtént az elszámolás az ErsténélPénzügyi értelemben a devizahiteles ügyfelek 100%-ánál végrehajtotta az elszámolást az Erste Bank (ez 220-230 ezer ügylet a lízingesekkel együtt), erről a kiértesítést legkésőbb április végéig kapják meg a devizahitelesek - közölte az Erste mai sajtótájékoztatóján Harmati László, a társaság vezérigazgató-helyettese. A teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés