Előfizetői tartalom

Ők nyernek nagyot Matolcsyék újabb ingyen hitelével

Portfolio
A hitelkereslet bővítheti, a bankok kockázatvállalási hajlandóságát viszont nem változtatja meg jelentősen az NHP+ - prognosztizálja Szabados Richárd, akit a kkv-hitelezés aktualitásairól kérdeztünk. Az MNB legújabb hitelprogramjának is a GDP-t húzó ágazatok és a reálgazdaság lehet az igazi nyertese. A CIB Bank KKV és Lízing üzletágak vezetője elmondta: 10%-kal szeretnék növelni idén az új hitelkihelyezésüket, triplázni szeretnék a kkv-méretű cégek direkt lízing szerződéseit, és a faktoringban is piacvezető szerepet céloznak meg.

Hitelezés 2015 A kkv-hitelezés is fontos téma lesz a Portfolio közelgő Hitelezés 2015 konferenciáján. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés Portfolio: Meghirdette az MNB az NHP+ programot. Megkötötte már a CIB az első szerződéseket? Szabados Richárd: A CIB Bank természetesen részt vesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés