Előfizetői tartalom

Devizahitelek: hát ezért nem jött még meg az elszámolási levél!

Portfolio
A fogyasztói kölcsönszerződések elszámolását tartalmazó értesítéseket a vonatkozó jogszabály alapján 2015. április 30-ig kell postára adnia az érintett pénzintézeteknek. A Magyar Postának csaknem 2,1 millió darab ajánlott-tértivevényes levélpostai küldeményt kell kézbesítenie a normál forgalmon felül. Eddig 149 ezer darab ilyen típusú küldemény érkezett be a Magyar Postához, amely a várható mennyiség alig több mint 7 százaléka - közölte a posta.

Hitelezés 2015 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio közelgő Hitelezés 2015 konferenciáján, regisztráljon most! Információ és jelentkezés A 2014. évi XL. törvény a Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatos egyes kérdések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés