Előfizetői tartalom

Megérkezett a Deutsche Bank gigantikus bírsága

Portfolio
Rekord közeli bevétel és profit mellett 1,5 milliárd euró körüli jogi költsége keletkezett a Deutsche Banknak az első negyedévben, amiről a jövő heti gyorsjelentésében fog számot adni - közölte szerdán este a legnagyobb német bank. A Wall Street Journal forrásai szerint több mint 2 milliárd eurós peren kívüli megegyezésről tesz bejelentést már ma a Deutsche Bank. UPDATE: időközben megérkezett a felügyeleti bejelentés is, a banknak 2,5 milliárd dollárt kell fizetnie.

A gyanú szerint a Deutsche Bank alkalmazottai megpróbálták manipulálni a bankközi kamatokat (Libor), és a Wall Street Journal szerint ezzel kapcsolatban közölhet a bank egy 2 milliárd eurós peren kívüli egyezséget már csütörtökön. UPDATE: időközben megérkezett a felügyeleti bejelentés is, a banknak 2,5 milliárd dollárt kell fizetnie.A bank egyébként jövő szerdán teszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés