Előfizetői tartalom

Ez a bank feleannyi kamatot számol fel, mint amennyit lehetne

Portfolio
A Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt álló Exim, a Magyar Nemzeti Kereskedőház, a HIPA (Nemzeti Befektetési Ügynökség) és az MKI (Magyar Külügyi Intézet) négyese dolgozik együtt az exportstartégia által meghatározott célokért. Ennek egyik legfontosabb eleme az export 8 év alatti közel duplázása. Hogy miképpen lehetséges ez, és mit tesz ezért az Exim, arról Urbán Zoltán, az Exim Bank vezérigazgatója tartott előadást a Portfolio Hitelezés 2015 konferenciáján.

Az Exim megháromszorozta hitelállományát, 2013-ról 2014-re megduplázódott a hitelkihelyezések volumene, és 2015-re is hasonló növekedést terveznek. A GDP-re gyakorolt pozitív hatása az Exim tevékenységének idén a tervek szerint az 1%-ot is eléri. Az Exim 21 partner pénzintézetének refinanszírozási hitelein keresztül helyezte ki a hitelei 70%-át, a fennmaradó 30%-ban olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés