Előfizetői tartalom

Jön a magáncsőd - Elárulták a részleteket

Portfolio
Két hét múlva ismert lesz a magáncsőd tervezete, amelyet várhatóan két ütemben fognak bevezetni Magyarországon a jövedelemmel, vagyonnal rendelkező bajban lévő adósok számára - derült ki a Portfolio Hitelezés 2015 konferenciáján, ahol a nem teljesítő hitelek kezelésének részleteiről volt szó az utolsó, délutáni szekcióban. A Portfolio szakmai közönségének több mint fele támogatja a magáncsődről szóló jelenlegi terveket, a MARK Zrt. működésének alapos megítéléséhez azonban elégtennek tartja az eddig megjelent információkat.

Ez lesz a nem teljesítő lakossági hitelek egy részévelAz EU-ban mindössze három olyan ország van, ahol a magáncsőd nincs szabályozva - ismertette Bogdán Tibor, a Igazságügyi Minisztérium főtanácsadója. Magyarországon a KDNP javasolta a bevezetését, nyitott kérdések szinte már nincsenek a konzultáció során. Két hét múlva valószínűleg már ismert lesz a tervezet. A magáncsőd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái