Előfizetői tartalom

Megjött a devizahiteles levél, elégedett vagy az összeggel? - Szavazz!

Portfolio
Korábbi becslésünk szerint egy átlagos adós tőketartozása nagyjából ötödével, törlesztőrészlete pedig negyedével csökkenhet a devizahiteles elszámolások hatására. Átlagos ügyfél persze nem létezik, ráadásul a többség nyilván a fentitől jelentősen eltérő visszatérítésre számított. Most arra vagyunk kíváncsiak, többet vagy kevesebb kaptak devizahiteles olvasóink a saját maguk által vártnál.

Figyelem: nem a saját devizahitellel való általános elégedettségre vagyunk kíváncsiak, hanem arra, meglepetést vagy csalódást okozott-e a hitelező által levélben közölt elszámolási összeg a reálisan várthoz képest.A Portfolio február 1-je és május 31-e között naponta megjelenő friss cikkekben tájékoztatja a devizahiteleseket az elszámolásokkal, a forintosítással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés