Előfizetői tartalom

Itt a nagy büdös igazság a devizahiteles elszámolásról?

Portfolio
A kormánypárti politikusok és a bankok számára egyaránt lehangolóra sikeredett a Portfolio olvasói szavazása arról, hogy fogadták a devizahitelesek az elszámoló levélben szereplő összeget. A tőketartozás és a törlesztőrészlet csökkenése is meglepő mértékben elmarad a szavazás alapján a korábbi becslésektől. Érdemes azért fenntartással kezelni az eredményeket.

Két külön szavazásban (itt és itt) kérdeztük meg devizahiteles olvasóinkat arról, miként fogadták az elszámolási összeget, illetve mennyivel csökkent tőketartozásuk és törlesztőrészletük. A péntek 16 órai állapot alapján készült alábbi ábrák elkészítésénél csak azokat vettük figyelembe, akik szavazatuk alapján ténylegesen megkapták a tájékoztató levelüket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés