Előfizetői tartalom

Csányi, Gattyán és Simicska is a 10 leggazdagabb között

Portfolio
Ebben az évben is közzétette a Napi.hu a 100 leggazdagabb magyar listáját tartalmazó kiadványát. A leggazdagabb magyar most is Csányi Sándor lett, de a top 10-be idén Simicska Lajos is bekerült 73 milliárd forintos becsült vagyonával. Nagy meglepetést okozott Gattyán György "lecsúszása", de a legbefolyásosabb magyarok listáján is van miből szemezgetni: Habony Árpád például még Matolcsy Györgynél is nagyobb befolyással rendelkezik.

Ötödik éve tartja magát az első helyen Csányi Sándor a leggazdagabb magyarok Napi.hu által összeállított 100-as listáján. A második helyet tavalyhoz hasonlóan most is Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa szerezte meg, becsült vagyona 5 milliárd forinttal marad le Csányi 165 milliárd forintos vagyonától. A dobogó harmadik fokán azonban voltak változások, ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés