Előfizetői tartalom

Hét leleplező ábra a gazdagokról

Portfolio
Tudtad, hogy tavaly naponta tizenöt fővel bővült a gazdagok száma a világon, a legtöbb gazdag ember pedig Európában és Ázsiában van? A Knight Frank 2015-re vonatkozó jelentéséből az is kiderül, mi a gazdagok legnagyobb félelme; kik azok, akik inkább más országban élnének és hogyan viszonyulnak a gazdag csemeték a luxuscikkekhez. Íme hét ábra a világ gazdagjairól.

Ennyi gazdag van a világonTavaly naponta tizenöttel növekedett a vagyonos magánemberek (Ultra High Net Worth Individuals, UHNWI) száma a világon, és ez a tendencia úgy tűnik, a jövőben sem áll meg, tekintve, hogy a Knight Frank tanulmánya szerint 2024-re 34%-kal nő meg az UHNWI-k száma (a továbbiakban: gazdagok). 2014-ben a gazdagok száma 5200-al növekedett globális szinten, ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés