Előfizetői tartalom

Jól beindította a motorokat a K&H

Portfolio
A visszaeső működési bevételek ellenére szép eredményszámokat közölt mai sajtótájékoztatóján a K&H az első negyedévre vonatkozóan, köszönhetően a hitelezési veszteségek visszaesésének és a szigorú költséggazdálkodásnak. Utóbbi dacára jelzáloghitelezését egy év alatt megduplázta, és a Növekedési Hitelprogramban is nagyon aktív a bank. Arra számít a K&H, hogy a forintosítás utáni hitelkiváltó versenyben az érintettek 20%-a válthatja ki hitelét, és a váltók 15-20%-át szeretnék megszerezni.

Jól indult 2015 a K&H számára - közölte Hendrik Scheerlinck vezérigazgató, ismertetve, hogy az első negyedévben a banknál az adózott eredmény 7,0 milliárd forint volt, ami 10%-kal magasabb az egy évvel korábbinál, és 16%-os tőkearányos megtérülést jelent, a devizahiteles elszámolásból fakadó évi 9 milliárd forintos eredménykiesést (kisebb kamatbevétel és volumenek)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés