Előfizetői tartalom

Átalakult és beindult az MFB

Portfolio
Sorozatban másodszor volt nyereséges 2014-ben az MFB: 8,1 milliárd forintos csoportszintű, konszolidált adózás előtti eredményt ért el tavaly - közölte Németh Lászlóné államtitkár egy mai sajtótájékoztatón. Nagy Csaba vezérigazgató szerint pénzügyi kompetencia központ kívánnak lenni, a Quaestor-ügy miatt pedig nem kell(ett) sem tavaly, sem idén pótlólagos értékvesztést képezniük.

Németh Lászlóné államtitkár többek között az alábbiakról beszélt: Ma már senki sem beszél válságról, a magyar gazdaság teljesítményét több nemzetközi szervezet is elismerte, 2010 óta feldolgoztuk az örökül kapott problémákat. A magyar modell sikeres, az irányt tartani, a tempót növelni kell. Magyarország az egy főre jutó támogatások alapján a második legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés