Előfizetői tartalom

Devizahitelesek: két nagy határidő közeleg, nem szabad lemaradni

Portfolio
Mivel a devizahitelesek többsége április utolsó vagy május első hetében kapta meg az elszámoló levelét, napokon belül két fontos határidő is lejár számukra, amelyekre érdemes odafigyelni. Egyrészt most nyújtható be panasz utoljára az elszámolási tájékoztató tartalma ellen, másrészt jelezni kell, ha valaki a forintosítást elkerülve devizában szeretne maradni. Ha valaki bármelyiket elmulasztja, elesik a lehetőségtől.

Ha a fogyasztó a pénzügyi intézmény által a számára megküldött elszámolást vitatja (...), az elszámolás kézbesítésétől számított 30 napon belül panaszszal élhet a pénzügyi intézmény felé. Ha a fogyasztó a panasz benyújtásában akadályozva volt, a panaszt az akadály megszűnésétől számított 30 napon belül, de legkésőbb a panasz benyújtására nyitva álló határidőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés