Előfizetői tartalom

Nem ment át a parlamenten a brókertörvény

Portfolio
Elbukott a parlamentben a brókercégek felügyeletének szigorításáról, az OBA és a Beva szervezetének összevonásáról, az igényelhető KELER-alszámlák bevezetéséről és a befektetői kártalanítási határ 100 ezer euróra emeléséről szóló törvényjavaslat. A kormány nem kapta meg ugyanis a kétharmados többséget, pedig az NGM ezt múlt héten külön közleményben is kérte az ellenzéktől. A törvény zárószavazását ezért elhalasztották.

Elbukott a törvényjavaslatA jegybank jogköreit erősítette volna meg a Fidesz, ám a parlamentben elbukott a javaslat a kétharmados szavazáson. 131 igen, 43 nem, 24 tartózkodó szavazattal azonban nem lett meg a kétharmad - írja az Index. Az ellenzék szervezett volt, a Fidesz-KDNP-sek pedig már nincsenek elegen. El is halasztották a zárószavazást. Rogán Antal dühbe gurult:A brókerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés