Előfizetői tartalom

Katona Zsolt: a magyar cégeknek a magyar tőzsde kelljen

Portfolio
Egyre több vállalat dönt a tőzsdei bevezetés (IPO) mellett, amikor finanszírozási megoldásokon gondolkodik. Katona Zsolt, a BÉT vezérigazgatója elmondta, sokan tévesen úgy hiszik, hogy a tőzsde csak a nagy tőkeerővel rendelkező vállalatok számára lehet opció, holott a tőzsdei bevezetésben egyértelműen a kkv-k dominálnak. Az értéktőzsde vezérigazgatója előadásában az IPO előnyeiről és a magyar cégek lehetőségeiről is beszélt a HVCA kelet-közép-európai kockázati és magántőke és vállalatfinanszírozási konferenciáján.

Katona Zsolt előadásában az alábbi fontosabb témákat érintette: A következő 5-10 év kihívásaiként említette az előadó, hogy sok vállalat keresi most a megfelelő finanszírozási irányokat és az exitek lehetséges módjait, hozzátéve, hogy a vállalatok egy jelentős része a tőzsdei kibocsátás (IPO) mellett dönt. Az IPO előnyei között említette a BÉT vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés