Előfizetői tartalom

Rázós hónapok jönnek - Ide menekülnek a profik

Portfolio
Még a nagyok is megosztottak a görög válsághelyzet miatt: közel ugyanannyian hiszik, hogy megoldódik a görög dráma, mint ahányan azt jósolják, hogy az államcsőd ellenére Görögország nem lép ki az eurózónából. A Bank of Amerika Merrill Lynch alapkezelői felméréséből az is kiderül, hogy a többség már szeptemberre várja a Fed kamatemelését, míg az európai befektetésekben most az autóipari, média és technológiai szektorok irányába érdemes elmozdulni.

Májusról júniusra erősen csökkent a feltörekvő piacokban, részvényekben és az energiaszektorban vállalt kitettség a Bank of Amerika Merrill Lynch alapkezelői felmérése szerint, viszont nőtt a biztosítási, nyersanyag- és amerikai kitettségek súlya.Az európai piacon a befektetők leginkább az autóipari, média és technológiai szektorokat tartják felülsúlyban, míg például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés