Előfizetői tartalom

Módosul a Széchenyi Kártya folyószámlahitelének támogatási szabálya (2.)

Portfolio
Változott a Széchenyi Kártya Program Folyószámlahitelének keretrendszere, mivel a Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint eddig legfeljebb 25 millió forintos hitelekhez lehetett igénybe venni a garanciadíjra vonatkozó támogatást, mostantól pedig ugyanez a támogatás "a legfeljebb 50 millió forintos hitelekhez, 25 millió forint hitelösszegig" terjedő mértékre lesz érvényes. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kártyával igényelhető hitelkeret a duplájára nőtt a kártyát irányító KAVOSZ Zrt. javaslatára, de a hozzá társuló garanciadíj állami támogatása nem változik.

Így módosul a támogatási szabályA friss Közlönyben jelent meg a kormány 1415/2015. (VI. 24.) Korm. határozata, amely módosítja a tavaly december 18-i, 1765/2014.-ös számú kormányhatározatot, amely a Széchenyi Kártya Program egyes konstrukciói támogatásának folytatásáról szól. A friss módosítás szerint a tavaly decemberi határozat 1. pont b) alpontjában a "maximum 25...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés