FONTOS Óriási veszélyre figyelmeztet Acemoglu, nagy bajban lesznek a dolgozók
 
Előfizetői tartalom

Így pánikolnak a görögök

Portfolio
Megijedtek a görögök a miniszterelnökük péntek éjszakai kijelentésétől, miszerint július 5-én népszavazást tarthatnak a nemzetközi szervezetekkel kötendő megállapodásról. Hírügynökségi beszámolók szerint a bankautomatáknál már délelőtt kígyóztak a sorok, ami arra utal, hogy a görögök szerint a népszavazás után elkerülhetetlenné válik az eurózónából való kilépés.

Időközben eldőlt: véget értek a tárgyalások, sikertelenül. A folyamatosan frissülő cikkünk itt olvasható:Kapcsolódó cikkünk2015.06.27Itt a görög vég! Akár az EU-ból is repülhet az országA görög népszavazás bejelentése azt jelentheti, hogy a görögök nem kívánnak további engedményeket tenni a tárgyalásokon. A megállapodás esélye egyre kisebb. Értelmezésünk szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés