Előfizetői tartalom

A devizák felé fordulnak a magyar gazdagok

Portfolio
Egyre nagyobb teret nyernek a devizaalapú befektetések a privátbanki ügyfelek körében - hangsúlyozta Kállay András, az Erste privátbanki vezetője a Blochamps VI. Magyar Privátbankári Konferenciájának egyik kerekasztal beszélgetésén. A svájci jegybank januári döntése és az OTP Supra mostani helyzete mellett a piaci szereplők a TBSZ és SMSZ konstrukciók kapcsán is kifejtették véleményüket.

Alapkezelői tapasztalatok avagy január 15 és az OTP SupraGáti László, az OTP Alapkezelő marketing és értékesítési igazgatója az OTP Supra kapcsán kiemelte, hogy bár a svájci jegybank januári döntése miatt nagy volt a veszteség, annak egy részét már le tudták dolgozni. Egy abszolút hozamú alapnál egy 20-30%-os volatilitásnak bele kell férnie magas kockázatvállalás mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés