Előfizetői tartalom

Quaestor-ügy: a privátbankok is 5-6 évig nyöghetik a terheket

Portfolio
Izgalmakkal teli volt az elmúlt félév a privátbanki szolgáltatók oldaláról is. A brókerpiaci események elindítottak egy konszolidációt a piacon, aminek a kisebb és nagyobb szereplők is érzik a pozitív és negatív hatásait. A Quaestor Alapba történő befizetések egyes privátbanki szereplők szerint a teljes profitot 5-6 évig földhöz vághatják, sok szereplőben pedig megfogalmazódik a kérdés: érdemes-e ilyen feltételek mellett maradni a piacon. Többek között ezekről a témákról is szó esett a Blochamps által rendezett VI. Magyar Privátbankári Konferencián.

Állam, mint versenytárs a privátbanki szektorbanA kerekasztal beszélgetésen a moderátor első kérdése arra irányult, hogy a privátbanki szolgáltatók hogyan élik meg az állam fokozódó szerepét a bankszektorban. Farkas Róbert, a Takarékbank Pénz-és Tőkepiaci Üzletágának igazgatója szerint ez a történet nagyrészt már lecsengett, és véleménye szerint az állam nem kívánja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái