Előfizetői tartalom

Egyre kevesebb magyar él az adókedvezménnyel

Portfolio
A NAV második negyedéves, Stabilitás Megtakarítási Számlákra (SMSZ) vonatkozó statisztikái szerint áprilistól júniusig 96 új számlán összesen 4,75 milliárd forintot helyeztek el a magyarok, ami az eddig mért legalacsonyabb negyedéves adat. Változást hozhat azonban a július 1-től már érvényben lévő szabály, jelentősen csökken ugyanis a számla feltörése esetén fizetendő adó.

A NAV második negyedévre vonatkozó statisztikái szerint áprilistól júniusig összesen 96 új SMSZ-t nyitottak az ügyfelek, a számlákon elhelyezett friss tőke pedig 4,75 milliárd forintot tesz ki. 2015 első negyedévéhez képest a friss vagyonbeáramlás és a számlanyitások száma is csökkent a második negyedévben, márciusig ugyanis 98 számlát nyitottak, amelyekre 7,2 milliárdot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés