Előfizetői tartalom

Dugába dőlhetnek a Raiffeisen tervei

Portfolio
Felfüggesztette lengyel leánybankja, a Polbank eladásának folyamatát a Raiffeisen, a svájci frank alapú jelzáloghitelek állománya ugyanis nagyon bonyolulttá teszi az értékesítést - írja a Reuters. Ahogy arról beszámoltunk, a devizahiteles csomag és a bankadó lebegtetett bevezetése is nehezíti most a lengyel bankok dolgát.

A tárgyalások megálltak. A Raiffeisen nem látott nagy érdeklődést, és hatalmas problémákat lát deviza jelzáloghitel portfóliójánál, ezért az egyetlen megmaradt lehetőség most az esetleges jövő évi tőzsdei bevezetés - fogalmazott a hírügynökség egyik forrása. Két további banki forrás is megerősítette: az eladás folyamatát felfüggesztették, a Raiffeisen Bank International...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés