Előfizetői tartalom

EKB: sürgősen pénz kell a görög bankoknak

Portfolio
Christian Noyer, az EKB kormányzótanácsának tagja a Le Monde-nak adott interjújában azt az álláspontot képviselte, hogy a görög bankok feltőkésítését még az őszre tervezett stressztesztek előtt végre kellene hajtani. Véleménye szerint a bankszanálási megoldások itt nem célravezetőek és ezt a kormányzótanács más tagjai is így vélik- értesült a Reuters.

Christian Noyer, az EKB kormányzótanácsának tagja francia lapnak adott interjújában kiemelte: a görög bankok feltőkésítését még az EKB őszre tervezett stressztesztje előtt végre kellene hajtani. Szerinte ez a lépés sokat segítene a bankszektor stabilizálásában. Interjújában Noyer arra is kitért, hogy ellenzi a görög bankszanálási javaslatokat, mivel a görög bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés