Előfizetői tartalom

Ez így nem mehet tovább - Kifakadt a Financial Times a bankokra

Portfolio
A már közzétett gyorsjelentések alapján egyértelműen javult az első félévben Európa befektetési bankjainak teljesítménye, ez azonban a kedvező piaci környezetnek, és nem egy jól kiforrott, hosszú távon is ígéretes üzleti modellnek köszönhető - hívja fel a figyelmet a Financial Times. A cikk szerint a mai üzleti stratégiák inkább egy "miben vagyunk jók" típusú listának tekinthetők, helyettük inkább hosszú távon is koherens célokra lenne szükség. E téren van mit tanulni az egyik svájci nagybanktól.

Csendben ugyan, de több jó hír is érkezett a második negyedéves gyorsjelentésekkel együtt az európai befektetési bankok háza tájáról. A piacok erősödése és a befektetési banki szempontból kedvező pénz- és tőkepici volatilitás is javított a profitszámaikon az év első felében. Ezzel együtt több nagy európai befektetési bank is egyelőre keresi csak a helyét. A Credit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés