Előfizetői tartalom

Kifizetési botrány az írek rossz bankjánál

Portfolio
Szabálytalan kifizetések miatt nyomoz az amerikai Igazságügyi Minisztérium (DoJ) az írek rossz bankjának 1,2 milliárd fontos ingatlanaukciójához kapcsolódóan. A vizsgálatban az amerikai Cerberus magántőke-befektető cég is érintett, a hírek szerint egy ír politikusnak kifizetett 7 millió fontos összeg miatt indult meg az eljárás - írja a Financial Times.

Vizsgálatot indított a DoJ, miután kiderült, hogy az ír rossz bank (National Asset Management Agency) és a 25 milliárd dollárnyi vagyont kezelő, amerikai Cerberus magántőke-befektető között létrejött 1,2 milliárd fontos ingatlanügyletben szabálytalan kifizetések is voltak. A hírek szerint a 850 észak-írországi ingatlant magába foglaló ingatlanaukció során egy 7 millió fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés