Előfizetői tartalom

Elárulták a magyar biztosítók, kit támogatnak a pénzükkel

Portfolio
A biztosítás egyik fontos alappillére az önmagunkról és másokról való gondoskodás. A hazánkban szolgáltató biztosítótársaságok azonban korántsem csupán üzleti alapon vesznek részt ebben a folyamatban, hanem különböző támogatási programokon keresztül is. Társadalmi felelősségvállalási tevékenységeiken keresztül összességében évente milliárdos nagyságrendű értékben támogatják a közjót, a legtöbb esetben szociális, kulturális és baleset-megelőzési területeken.

A szeptember 21-22-én sorra kerülő idei, immár XII. alkalommal megrendezett Biztosításszakmai Konferencia tematikája idén a biztosítási szakma társadalmi szerepvállalása. A rendezvényt szervező Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége ebből az alkalomból rövid összegzést készített a témában, az ehhez adatot szolgáltató 14 biztosító összesen a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés