Előfizetői tartalom

Az ég irgalmazzon azoknak, akik egy astrással karamboloznak

Portfolio
Létfontosságú, hogy az Astra Biztosító ügyfelei közös megegyezéssel szerződést bontsanak, és új biztosítást kössenek, különben nagyon kellemetlen meglepetés érheti őket és a velük karambolozókat - hívta fel a figyelmet az FBAMSZ éves konferenciáján Pandurics Anett, a MABISZ elnöke. Az Astra Biztosítónál lévő autósnak lehet persze igazán drága mulatság, ha szeptember 30-áig nem választ másik biztosítót, de az astrás ügyfelek "áldozatainak" kárát sem nagyon javítják meg egyelőre a szervizek - már közel háromezer ilyen autó vár javításra.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Magyar biztosítók vezetői is ott lesznek Öngondoskodás konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Szeptember 16. óta már nem a fizetésképtelenné vált román Astra Biztosító, hanem a Magyar Biztosítók Szövetsége Elkülönített Szervezeti Egysége (MABISZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés