Előfizetői tartalom

Meglepetés a Bank of Americától (2.)

Portfolio
Bevételi és az egy részvényre jutó nyereség soron is verte az elemzői várakozásokat a Bank of America most közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentése. A bank bevételei a várt 20,51 milliárd dollárhoz képest 1,9%-kal magasabb, 20,91 milliárdot tettek ki, az EPS pedig a várt 0,32 dollár helyett 0,37 dollár lett. A bank részvényárfolyama a nyitás előtti kereskedésben 2,32%-os pluszban tartózkodik.

A vártánál kedvezőbb számokat tett közzé a Bank of America a harmadik negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében. A bank bevétele a vártnál 1,9%-kal magasabb lett, azonban így is elmarad az előző év azonos időszaki 21,43 milliárd dollártól. Az egy részvényre jutó nyereség az elemzők által várt 0,32 dollárhoz képest 0,37 dollárt ért el.A nagybank adózott nyeresége 4,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés