Előfizetői tartalom

Harcot hirdettek az UniCredit érdekeltségeiért

Portfolio
A Fortess Investment Grouphoz tartozó cégek, ezek közül a legnagyobb Eurocastle Investment fogja megvásárolni az UniCredit rossz követelésekkel foglalkozó üzletágát, a UniCredit Credit Management Bank S.p.A-t (UCCMB). A cég közleménye szerint a hatósági engedélyt is megszerezték. A szintén cégcsoporton belüli Bank Austria alkalmazottai viszont nem adják könnyen magukat, felveszik a harcot a lakossági üzletágukért - írja a Reuters.

A Eurocastle egy körülbelül 2,4 milliárd eurós, nem teljesítő hitelekből álló portfóliót, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatási ágat vásárolja meg. Az UCCMB körülbelül 34 milliárd eurót kezel és egy Olaszországot átfogó hálózatot üzemeltet. A Eurocastle 50%-os részesedést fog megszerezni, körülbelül 250 millió euróért. A fenti hírtől független a szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés