Előfizetői tartalom

10 tuti tipp: így húzd le állam bácsit a bankodon keresztül!

Akár megtakarítunk, akár hitelt veszünk fel, jó eséllyel beleütközünk az államba, amely a magyarok takarékosságát és eladósodását is súlyos tízmilliárdokkal támogatja. A pénzintézetek is egész üzletágakat alapítottak a nekünk közvetített állami támogatások minél jövedelmezőbb hasznosítására. Íme 10 adókedvezmény és állami támogatási forma, amelyet érdemes igénybe vennünk magánszemélyként a bankokon és más pénzügyi intézményeken keresztül.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Öngondoskodás konferenciánkon részletesebben is hallhat e témákról. Még nem késő, regisztráljon most! Információ és jelentkezés 1. Tartós befektetési/betéti számla (TBSZ)A befektetéseiket aktívan és hosszú távon kezelő, tudatos befektetők számára a TBSZ a legjobb eszköz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés