Előfizetői tartalom

8 ok, amiért érdemes most európai kötvényeket venni

Portfolio
A Fidelity szakemberei, David Simner és Amie Stow szerint a jelenlegi befektetési környezetben is tisztes hozamlehetőséget látnak az európai kötvény piacban. A hosszabb távú portfóliókba a magasabb hozamú vállalati kötvények, a stabil, megfelelő tőkésítettséggel rendelkező pénzintézetek és a nyomott államkötvény-hozamok kombinációját ajánlják. Ajánlásukat 8 nyomós érvvel támasztják alá.

1. A globális gazdasági egyensúly helyrebillenése kedvezően hat Európára is Azok az országok, amelyek a korábbi növekedési modellekből a legnagyobb hasznot húzták, most nehéz helyzetbe kerültek. Az árutőzsdei nyomás és az alacsony inflációs ráta érmének azonban van másik oldala: azokban az országokban, amelyek inkább fogyasztói, mint előállítói az árutőzsdei áruknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés