Előfizetői tartalom

Lecsapott az MNB a kétes működésű cégre

Portfolio
Az MNB egy-egy Seychelle-szigeteken, illetve Belize-ben bejegyzett, egyaránt 5Gulden Corporation Ltd. nevű társaságnak azonnali hatállyal megtiltotta, hogy engedély nélkül vagy bejelentés hiányában bármely, a jegybank engedélyéhez vagy bejelentéshez kötött tevékenységet végezzen. Az MNB mindkét társaságnál piacfelügyeleti eljárást folytat - írja a jegybank legfrissebb közleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti eljárást folytat egy-egy, Belize-ben, illetve a Seychelle-szigeteken székhellyel rendelkező, egyaránt 5Gulden Corporation Ltd. elnevezésű társaság tevékenységének áttekintésére. A piacfelügyeleti eljárás azt kívánja megállapítani, hogy az említett társaságok végeznek-e, vagy végeztek-e - rendszeres gazdasági tevékenységük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés