Előfizetői tartalom

Nagy bejelentésekre készülnek az osztrák bankok

Portfolio
Orosz piaca a legfontosabb kockázati tényező a Raiffeisen számára, ami miatt az UniCredithez tartozó Bank Austria sem lehet kellően nyugodt a Fitch szerint. A hitelminősítő úgy véli, az Erste magyar és a román piacának kilábalásából is profitálhat. Az osztrák régiós bankok helyzete összességében ma sem rózsás. Napokon belül közzéteszik gyorsjelentéseiket az osztrák bankok, az UniCredit háza tájáról akár a gyorsjelentéseken túlmutató nagy bejelentések is érkezhetnek.

Utóbbi háttere:Kapcsolódó cikkünk2015.10.20Az UniCredit drasztikus átalakításáról pletykálnakA Fitch friss jelentése szerint:megfelelő, de nem elég erőteljes rugalmassággal kezelik a közép- és kelet-európai kihívásokat az osztrák régiós bankok, a Raiffeisen Bank International számára Oroszország azonnali kockázatot jelent, és kisebb mértékben, de az UniCredit Bank Austria...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés